Main menu

header

498 14 1de Cătălina Tăgârță

Vă doriți să aveți dinți albi și un zâmbet strălucitor, dar nu aveți încredere în procedurile de albire practicate în cabinetele stomatologice? Atunci, cu siguranță, vă veți bucura să aflați că există o nouă invenție în acest domeniu. E vorba despre niște benzi speciale care se aplică pe suprafața dentară, iar rezultatele se văd într-un timp foarte scurt, circa trei zile.

Nu alterează smalțul

Benzile se aplică ușor, au un sistem sigur de aderență la nivelul danturii și nu alterează calitatea smalțului. Pot fi purtate în timpul activităților zilnice obișnuite (gătit, condus, slujbă, duș), fără să se observe sau să jeneze. În plus, fiindcă sunt recomandate și de medicii stomatologi, în ultima vreme tot mai multe persoane optează pentru ele. Dar chiar dacă benzile de albire a dinţilor sunt nişte invenţii geniale, nu încercați să-i zâmbiți iubitului cât timp le aveți fixate pe dinţi. Nu vreți să aibă impresia că a nimerit într-un film horror. Benzile se bucură de suportul ADA (American Dental Association) și garanția FDA (Food and Drug Administration). Principiul de acțiune al produselor este același ca și cel folosit în tratamentele profesionale utilizate de medicii stomatologi, diferența fiind prețul mult mai redus al benzilor.

Purtați plasturii timp de 30 de minute, o dată pe zi, apoi îndepărtați-i și aruncați-i la gunoi. Dacă observați gel pe dinți, periați, clătiți sau ștergeți