Main menu

header

872 20 1de Ştefania Băcanu şi Sorin Dumitrescu

În orice relaţie, indiferent de natura ei, compatibilitatea reprezintă un factor esenţial pentru ca parteneriatul să aibă succes. Şi cum este greu să ştii asta de la început, există câteva trucuri de care vă puteţi folosi pentru a afla ce şanse aveţi unul lângă celălalt în aceeaşi direcţie. De exemplu, vocalele şi semivocalele existente în numele şi prenumele dumneavoastră şi al partenerului spun multe despre personalitatea pe care o aveţi. Astfel, numerologul Ionela Stanciu (medalion; număr de telefon 0738.070.471) ne-a vorbit despre fiecare literă în parte, numărul care îi corespunde şi ce reprezintă fiecare.

„«Dorinţa Inimii» este extrem de importantă într-o relaţie”

- Cum se realizează acest calcul?

- Calculul numerologic se extrage din vocalele şi semivocalele existente în numele şi prenumele unei persoane. Numărul rezultat se mai numeşte „Dorinţa inimii”. Practic, adunaţi cifră cu cifră, vibraţia fiecărei vocale din nume şi prenume, totalul rezultat îl însumaţi la fel, cifră cu cifră, până rămâne un singur număr. Acela este „Dorinţa Inimii”. Dacă numărul totalului este 11, 22, 33, acestea rămân aşa, pentru că sunt numere maestre.

- Aşa putem afla dacă partenerul este un suflet-pereche?

- Compatibilitatea în planul „Dorinţei Inimii” este extrem de importantă într-o relaţie. Foarte puţine legături trec de stadiul iniţial, dacă nu există o compatibilitate la nivelul dorinţelor şi al aspiraţiilor profunde.

„1 posedă o personalitate puternică”

872 20 2- Ce reprezintă fiecare literă?

- Luăm vocale şi semivocale, da? A=1, U=3, E=5, O=6, Y=7, I=9 şi Q=8. Şi să luăm un exemplu, ca să înţelegeţi mai bine. Ionescu Daniel şi Tănase Violeta. Vocalele sunt: I+O+E+U+A+I+E, adică 9+6+5+3+1+9+5 = 38. 3+8 = 11, care este număr de maestru şi rămâne aşa. Apoi, la parteneră avem: O+A+E+E+I+O+E+A, adică 6+1+5+5+9+6+1 = 33. Şi aici avem un număr de maestru care va rămâne aşa. Deci, avem combinaţia 11 cu 33, care are un potenţial erotic şi pasional extrem, între doi parteneri de o senzualitate dusă la excentric. Pentru un 11, varianta cea mai bună ar fi o relaţie de tipul elev-profesor. Adesea, însă, o astfel de combinaţie se iniţiază printr-o relaţie erotică. De asemenea, această combinaţie este excelentă pentru o prietenie, nu pentru căsătorie.

- Să le luăm pe rând. Ce simbolizează 1?

- Numărul 1 posedă o personalitate puternică, doreşte să conducă şi are o mare nevoie de independenţă. Dacă există un partener în toată scara numerologică ce ar putea să îl accepte şi să îl înţeleagă mai bine pe un 1, acela este tot un 1. Într-o astfel de relaţie nu va fi niciodată loc de plictiseală. Cei doi împărtăşesc idealuri şi ambiţii comune, iar dacă vor reuşi să se abţină să intre în competiţie unul cu celălalt, se vor motiva reciproc pentru a urca pe treptele succesului. Dar, fiind un raport bazat mai mult pe forţă decât pe iubire, nici unul nu este dispus să cedeze în favoarea celuilalt. 2 cu 1, doi parteneri cât se poate de diferiţi. De regulă, 1 este cel care domină, iar 2 se supune. 1 este cel mai bine echipat pentru a juca rolul capului de familie, iar 2 se pricepe să întreţină focul în cămin. 2 cu 2 este o combinaţie armonioasă între două suflete dornice să ofere şi să primească iubire. Ambii parteneri, fiind experţi în arta diplomaţiei şi a medierii, nu au dificultăţi în a ajunge la un acord, indiferent de problemele care ar putea apărea.

- Cum se manifestă 3?

- Combinaţia cu 3 este cu potenţial, datorită atracţiei fizice şi bunei dispoziţii pe care o generează. 3 este vesel şi plin de viaţă, artist înnăscut şi sufletul oricărei reuniuni sociale. 2 îl ajută pe 3 să se echilibreze, iar 3, la rându-i, îi oferă bucuria şi optimismul de care acesta are atâta nevoie. Când vine vorba despre familie şi cămin, 4 se va da peste cap pentru a asigura bunăstarea celor dragi. 4 este recunoscut pentru corectitudinea şi consecvenţa sa, dar nu este tocmai genul care să îşi exprime deschis sentimentele. 5 are nevoie de libertate totală şi cale deschisă. Potrivire aproape perfectă, 2 cu 6. Aceştia pun familia pe primul plan. O relaţie caracterizată de sentimente profunde şi durabile, în care partenerii au grijă unul de altul şi se protejează reciproc. Dar nici în paradis nu e totul perfect. 6 poate avea o nevoie excesivă de aprobare, în vreme ce sensibilitatea lui 2 poate avea de suferit din cauza abordării prea directe şi a exigenţei manifestate de 6. Pentru 7, spaţiul şi intimitatea sunt vitale. Relaţia este posibilă dacă ambii parteneri sunt dispuşi să lase de la ei. Combinaţia cu 8 este complementară şi armonioasă. Fiecare partener are o viziune clară asupra rolului pe care îl joacă. Împreună formează modelul clasic al familiei tradiţionale. 8 este masculin şi activ, se ocupă de ne- voile financiare ale familiei. Din dorinţa sa de a asigura prosperitatea familiei, 8 ajunge să îşi petreacă cea mai mare parte a timpului muncind în afara casei, uitând că pentru familie prezența sa este mai importantă decât banii.

- Cu 9 este mai bine?

- O combinaţie îndoielnică, cu puţine şanse de durată. Lui 9 nu se poate spune că nu-i pasă de ceilalţi, însă atenţia şi interesul lui se îndreaptă mai degrabă către întreaga umanitate decât către un singur individ. 9 este un lider înnăscut, iar partenerul este dispus să îl urmeze, deci există întotdeauna speranţă. O asociere incertă este cu 22, pentru că 9 este un visător. Nevoia de ordine şi disciplină a lui 22 poate veni în conflict cu înclinaţia lui 9 către un stil de viaţă mai degrabă boem.

„Adunaţi cifră cu cifră, vibraţia fiecărei vocale din nume şi prenume, totalul rezultat îl însumaţi la fel, cifră cu cifră, până rămâne un singur număr“

„Combinaţia ideală, 33 cu 9“

872 20 3- Ce înseamnă numerele maestre, 11, 22 şi 33?

- Dacă luăm 2 cu 11, această combinaţie funcţionează cel mai bine în relaţia profesor-elev, legătură ce va înflori atâta vreme cât discipolul 2 nu va încerca să îl eclipseze pe maestrul 11. O relaţie neaşteptat de productivă este 11 cu 1, în care 11 aduce energia şi viziunea care impulsionează ambiţiile lui 1. O combinaţie favorabilă pentru dragoste, afaceri şi orice întreprindere creativă. În ceea ce priveşte combinaţia cu 22, aceasta este una bună pentru afaceri, atât timp cât 2 îi este subordonat lui 22. Relaţia de dragoste funcționează uneori dacă diferenţa de vârstă între parteneri este foarte mare. Este o combinaţie excelentă pentru o relaţie între părinte şi copil. În ceea ce îl priveşte pe 33, combinaţia ideală este cu 9. Atât 9, cât şi 33 s-au născut pentru a dărui ceva lumii. 33 preferă să ia lururile încet, ceea ce îl va obliga pe nerăbdătorul 9 să adopte un ritm mai lent. 33 îl învaţă pe 9 să-şi canalizeze aspiraţiile umanitare în proiecte concrete.